ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ IELTS!

Οι εγγραφές για τις εξετάσεις IELTS γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του Βρετανικού Συμβουλίου (www.britishcouncil.gr) . Για την εξυπηρέτησή σας, αναλαμβάνουμε και διεκπεραιώνουμε τις εγγραφές των σπουδαστών μας μέσω του σχολείου μας.  Πάντα προτείνουμε η εγγραφή να γίνει τουλάχιστον 1 μήνα πριν την ημερομηνία των εξετάσεων που έχουμε επιλέξει.

Για την εγγραφή χρειάζεστε:

  1. Συμπλήρωση της online αίτησης.
  2. Πληρωμή των εξετάστρων: Τα εξέταστρα μπορείτε να τα πληρώσετε αμέσως μετά την συμπλήρωση της αίτησης επιλέγοντας ‘pay now’ και χρησιμοποιόντας την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα μέσω του online συστήματος. Εναλακτικά μπορείτε να επιλέξετε ´pay later´και να κάνετε κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό του Βρεταννικού Συμβουλίου (Alpha Bank) αναφέροντας στην ‘αιτιολογία κατάθεσης΄ το IELTS Registration Number που σας δώθηκε με την εγγραφή.

Ταυτότητα ή Διαβατήριο;

Η καλύτερη επιλογή ταυτοποίησης σας για την εξέταση είναι το διαβατήριο εφόσον είναι έγκυρο. Θα χρειαστεί να σκανάρετε σε ένα αρχείο ολόκληρο το δισέλιδο που έχει τα στοιχεία με την φωτογραφία σας και την υπογραφή σας. Πρέπει να προσέξετε πολύ το μέγεθος του αρχείου (1600 by 1600 pixels / μέγεθος μικρότερο των 1.5MB / μόνο αρχεία τύπου  JPEG, GIF or PNG) ώστε να μπορεί να το δεχτεί το σύστημα.

Σε περίπτωση που η ταυτότητά σας δεν είναι πρόσφατη ίσως σας ζητήθει να στείλετε συμπληρωματικά τα ακόλουθα έγγραφα:

  • Πρόσφατο δείγμα της υπογραφής σας.
  • Πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ – ΕΞΕΤΑΣΤΡΑ

Οι ημερομηνίες εξετάσεων καθώς και τα εξέταστρα διαφέρουν κάθε χρόνο. Οι πληροφορίες είναι πάντα αναρτημένες στην σελίδα του Βρετανικού Συμβουλίου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s